Известие

Collapse
No announcement yet.

датчик скоростомер 164 тд супер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• датчик скоростомер 164 тд супер

Здравейте,
    значи не ми работи скоростомера , ходих на сервиз и ми казаха че проблемът е в датчика, обаче те няма откъде да го поръчат, разпитах на няколко магазина и ми обявиха че наличност в БГ няма и става само с поръчка от Италия, цените варирали от 200 лв нагоре. Ако някой може да ми помогне, дали в БГ мога да си намеря някъде защото така е малко гадно. Благодаря предварително !

ами от стара кола но трябва да кажеш откъде си
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от danonas Покажи съобщение
      Здравейте,
      значи не ми работи скоростомера , ходих на сервиз и ми казаха че проблемът е в датчика, обаче те няма откъде да го поръчат, разпитах на няколко магазина и ми обявиха че наличност в БГ няма и става само с поръчка от Италия, цените варирали от 200 лв нагоре. Ако някой може да ми помогне, дали в БГ мога да си намеря някъде защото така е малко гадно. Благодаря предварително !
      Трябва да го имам някъде ... обаче в мазето е ужас и незнам дори какво търся ...
      Ако някои може да постне снимка може да ти свършиме работа
      Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
      АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
      АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
      eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

А дали е прецакан датчика или платката в таблото ?
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          А дали е прецакан датчика или платката в таблото ?
          ами значи на мен ми обясниха, че когато датчика се прецака, започва да дава грешни импулси и в самото табло има някакви резистори, които горят точно заради датчика. Хубавото е че тези резистори ги има и могат да се сменят.

Comment

И транзистори има , и операционни усилватели и стабилизатори на напрежение освен резистори и кондензатори . Самият датчик е индукционен там няма какво да се прецака .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              И транзистори има , и операционни усилватели и стабилизатори на напрежение освен резистори и кондензатори . Самият датчик е индукционен там няма какво да се прецака .
              Имам табло от 164 тд супер
              Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
              АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
              АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
              eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Ето проблема вече е решен на 3/4-ти .

Comment

Working...
                X